Nordvind möbel- och finsnickeri, Malmö | Med passion för snickeri
Kanske har du drömt om ett lagom stort skrivbord med hemliga lådor och fack, en stol som ska matcha din soffa eller en hylla i ett specifikt material med exakta mått? Nordvind möbel- och finsnickeri hjälper dig att skapa de möbler och inredningar som du är på jakt efter – allt efter dina önskemål.
snickare, snickeri, Skåne, Malmö förvaring, platsbyggd, bokhylla, båtinredning, skåp, hyllor, disk, stol, specialanpassad, måttanpassad, specialbyggd, valnöt, ek
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Din snickare i Malmö

théo nordvind husberg snickare

Nordvind – med passion för möbelsnickeri

Jag som driver Nordvind möbel- och finsnickeri heter Théo Gustafv Arne Nordvind Husberg. Jag är 33 år och är född och uppvuxen i Höganäs, där nordanvinden är den mest rådande.

För att jag alltid skulle påminnas om min födelseort gav mina föräldrar mig namnet Nordvind. Varför jag heter Gustafv med f och v är en helt annan historia.

Efter att jag tagit studenten levde jag under lång tid i en kappsäck på resande fot – allt från en resa på cykel genom Sverige till tibetanska kloster och Zimbabwes djungler. Alltid på jakt efter nya former och färger, mönster och hantverk. Där kulturella och religiösa former tillsammans med människorna förmedlar en viss stämning och känsla som är svår att bläddra sig till i böcker. Inte minst det kulinariska!

Möbelsnickeri är mitt sätt att kanalisera kreativitet och idéer. Tillfredsställelsen av att skapa någonting från en otymplig träplanka till en färdig inredningsdetalj är stor, vilket i sin tur betyder att jag gör mitt jobb med stor glädje och passion.